top of page
Consult

Servicepakket

Servicepakketten:

 

Wilt u geen omkijken meer hebben naar uw financiële zaken, en u zoveel mogelijk door de adviseur laten ontzorgen? Kies dan voor optimaal gemak en maak gebruik van één (of combinatie) van de servicepakketten van Financieel Adviesbureau mr. K.J. de Boer.

 

Belastingservice:

Uw adviseur verzorgt het aanvragen en aanpassen van de maandelijkse teruggaaf, de toeslagen en verzorgt ook de jaarlijkse aangifte.

 

Hypotheek APK:

Uw adviseur neemt uw hypotheek op in het controlesysteem van de Nationale Hypotheekbond waar uw hypotheek dagelijks wordt gecontroleerd op mogelijke verbeteringen. Tevens kunt u uw gehele hypotheek op uw eigen verzoek tussentijds kosteloos door laten lichten in een persoonlijke adviesgesprek met uw adviseur.

 

Pensioen APK:

Uw adviseur neemt samen met u uw inkomenssituatie na pensionering met u door, bij grote wijzigingen zoals een nieuwe werkgever of wijziging gezinssituatie, kunt u uw adviseur alles kosteloos laten updaten om er zo voor te zorgen dat de kans dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, zo klein mogelijk is.

Uitvaart Plus:

Uw uitvaartverzekeringen worden onderhouden en tussentijds gecontroleerd zodat u en uw kinderen niet onderverzekerd raken.

 

U heeft al een servicepakket vanaf 10 euro per maand

bottom of page